Охорона магазину під ключ

Охорона магазину під ключ - це критично важлива послуга для власників

великих і невеликих магазинів в селі або місті. На жаль, зараз можуть бути пограбованими не тільки будинки або квартири, але також і магазини, лавки та інші торгові приміщення. Якщо злодій «рознюхає» що в магазині не встановлена сигналізація і камера, то незабаром цей магазин буде пограбований. Як тільки Ви відкриваєте точку в місті, новий ларьок, потрібно відразу ж цікавитися, скільки коштує охорона магазину під ключ, і замовляти її.

Ви не зможете самостійно захистити свій павільйон або бутик від шахраїв і злодіїв. Це зможе тільки спеціальна охоронна сигналізація з датчиками, які передають власнику або охороні, що відбувається злом. Дуже маленький відсоток того, що, коли спрацює сигналізація, злодій ще буде намагатися зайти всередину. Для цього і створена охорона магазину під ключ, щоб охоронна група швидко виїхала до будівлі магазину.

Мішенню злодіїв і шахраїв стають ювелірні крамниці та магазини з побутовою електронікою. Рідше - це продуктові магазини і бутики одягу. Якщо у Вас дорогий товар, скажімо, наручні годинники від відомих брендів, телефони та інші дорогі речі, то замовте охорону магазину під ключ. Замовляючи таку послугу, Ви маєте право замовити ще і фізичну і датчикову охорону. Тоді рівень загрози значно знизиться, так як Ваш ларьок буде знятий з «прицілу». Деякі власники магазинів, ще не поставивши сигналізацію, позбавлялися свого товару прямо з вітрини магазину, під час нічного «набігу». Якби у них була охорона магазину під ключ, цієї ситуації б не сталося.

«Альянс-Безпека» попереджає всіх продавців і власників про те, що при відкритті торгової точки обов'язково потрібна охорона магазину під ключ.

До стяти 29 / 06 / 2015